Lapas darbībā iespējami traucējumi.

Vairāk nekā 120 gadus senais Dauderu nams un tā vide piedāvā patīkamu un izzinošu brīvā laika pavadīšanas iespēju, unikālu vietējās apkaimes vēstures pārmaiņu stāstu, iespaidīgu arhitektūru un ainavisku apkārtni pasākumu organizēšanai. LNVM Dauderi kā apkaimes vēstures iemiesotājs rada un vēsta nozīmīgus stāstus arī vietējās kopienas piederības veidošanai un stiprināšanai.

Dauderu tuvākai iepazīšanai aicinām apmeklēt gida vadītas ekskursijas vai nodarbības apjomīgajā ekspozīcijā un dārzā, dažādu jomu speciālistu veidotas lekcijas par tēmām, kas saistītas ar Dauderu namu vai dārzu, kā arī citus pasākumus. Īrei tiek piedāvāts arhitektoniski pievilcīgā nama Lielais salons, kā arī dārza teritorija.

Dauderu krājumu veido divas kolekcijas: kolekcionāra un mecenāta Gaida Graudiņa kolekcija, kas kopš 1950. gadu beigām apkopota trimdā un vēlāk atvesta uz Latviju, un Dauderu kolekcija, kas tika izveidota Latvijas Kultūras muzeja “Dauderi” darbības laikā 1990. gados, iekļaujot tajā uz muzeju atnestos privātpersonu dāvinātos priekšmetus.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.